Returnare Produse

Conform Ordonanţei de Urgenţă Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:

Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile începand de la ziua în care intră in posesia fizică a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte şi documentele care l-au însoţit). Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, şocuri, urme de folosire excesivă şi/sau intervenţii neautorizate etc.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului în maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii SC TUCRADIO SRL de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract.

SC TUCRADIO SRL va putea amana rambursarea contravalorii produsului până la primirea produsului vândut sau până la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat.

Exercitarea dreptului de retragere:

Consumatorul informează SC TUCRADIO SRL cu privire la decizia de retragere din contract prin completarea formularului de mai jos


Informaţii comandă


Informaţii produs