Politica de confidenţialitate

SC TUCRADIO SRL se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe www.tucradio-acvariu.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. SC TUCRADIO SRL poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

SC TUCRADIO SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.tucradio-acvariu.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Pentru informare, suport, sesizari sau reclamatii ne puteti contacta la adresa office@tucradio-acvariu.ro la numarul de telefon 0744422289.