GlasGarten Shrimp Snacks Dandelion 30g

INDISPONIBIL GlasGarten Shrimp Snacks Dandelion 30g

GlasGarten Shrimp Snacks este o gustare delicioasa pentru creveti, raci sau melci. Gustul delicios al ingredientelor naturale precum si al aromelor specifice sporesc interesul invertebratelor precum si apetitul lor. Pe langa faptul ca este gustos, GlasGarten Shrimp Snacks contine si vitamine, minerale precum si oligo-elemente. Astfel, GlasGarten Shrimp Snacks completeaza meniul principal al crevetiilor dvs.

Sticks-urile de GalsGarten Shrimp Snacks se descompun in bucati mai mici dupa o perioada relativ scurta, ceea ce permite fiecarui crevete sa manace fara a fi stresat. Contine 100% tarate organice de soia (acestea sunt bogate in vitamine, fibre si aminoacizi, iar proprietatile probiotice au efect de reglare a digestiei).

Precum frunzele de urzica si mesteacan, frunzele de papadie sunt foarte apreciate de catre creveti. Vitaminele, mineralele, glicozidele, triterpenoidele, colina si potasiul fac din GlasGarten Shrimp Snacks Dandelion o gustare foarte benefica si apreciata de catre creveti.

Recomandare: 0.5 cm dintr-un stick este suficient pentru 10-15 creveti


Spuneţi-vă opinia

Vă rugăm să vă autentificaţi sau să vă înregistraţi pentru a vă putea spune opinia despre un produs
  • Producător: GlasGarten
  • Cod produs: GGDANDELION30G
  • Disponibilitate: INDISPONIBIL
  • 16.00 Lei