Dennerle PlantaGold 7

INDISPONIBIL Dennerle PlantaGold 7

Pretul este per tableta !!!!
PlantaGold7 este un produs special pentru cei mai pretentiosi posesori de acvarii plantate. PlantaGold7 ajuta plantele sa-si atinga maximum in dezvoltare.
Cum lucreaza PlantaGold7
PlantaGold7 lucreaza in 7 pasi. Incurajand diviziunea celulara, stimuleaza cresterea. Aparitia frunzelor este stimulata astfel incat planta devine mai puternica. Nutrientii din acvariu care au devenit ineficienti sunt revitalizati putand fi asimilati de catre plante. PlantaGold7 de asemenea creaza conditii nefavorabile aparitiei algelor. Algele existente sunt tinute sub control iar aparitia alor alge este stopata.
Dozaj si instructiuni de folosire:
Saptamanal, o capsula la fiecare 50 litri de apa ai acvariului.
PlantaGold7 trebuie adaugat astfel incat sa nu fie mancat de pesti Pentru aceasta e de ajuns sa defaceti capsula si sa puneti continutul intr-o zona bogat plantata a acvariului. Puneti de asemenea si capsula in acvariu. Pulberea si capsula se vor dizolva in cateva ore. O metoda alternativa pentru acvariile cu filtru extern: adaugati capsula in sorbul filtrului extern astfel incat aceasta sa fie absorbita in filtru.
Informatii speciale:
Pulberea si capsula nu dauneaza pestilor chiar daca sunt mancate de acestia.
O usoara tulburare a apei poate apare daca se mareste doza ori daca apa acvariului este bogata in nutrienti. Acest lucru este total inofensif. Tot ce trebuie sa faceti e sa micsorati doza data viitoare
PlantaGold7 este dor un stimulator de crestere, nu si un substituent pentru fertilizare. Pentru fertilizare recomandam produsele Dennerle: E15 FerActiv, V30 Complete and S7
Continut: 1.31%N, 0.23%PO4, 0.32%K2O, 89.2% Substante Organice

 

Spuneţi-vă opinia

Vă rugăm să vă autentificaţi sau să vă înregistraţi pentru a vă putea spune opinia despre un produs
  • Producător: Dennerle
  • Cod produs: DENNPLTGOLD7
  • Disponibilitate: INDISPONIBIL
  • 1.50 Lei

Etichete: tablete sau bile